سوپ گل کلم و شاه بلوط

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:53


طرز تهیه سوپ گل کلم و شاه بلوط ، سوپ مناسب فصل پاییز


مواد لازم برای سوپ گل کلم و شاه بلوط :

روغن زیتون  نصف قاشق غذاخوری (به اضافه ی یک مقدار کم برای سرو)
 پیاز بزرگ خرد شده  ۱ عدد
 گل کلم خرد شده  ۱ عدد (حدود ۶۰۰ گرم)
شیر  ۲۵۰ میلی گرم
عصاره سبزیجات ۸۵۰ میلی گرم
خامه پر چرب ۱۵۰ میلی گرم
شاه بلوط خرد شده ۲۰۰ گرم
پنیر پارمیسان رنده شده (برای سرو) ۲۵ گرم


طرز تهیه سوپ گل کلم و شاه بلوط :
روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کرده و پیاز را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا نرم شوند. گل کلم، شیر و عصاره سبزیجات را اضافه کرده و حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم کرده و بگذارید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد تا گل کلم ها نرم شوند.

حالا خامه را اضافه کرده و به سوپ چاشنی بزنید و بگذارید دوباره جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و شاه بلوط ها را اضافه کنید. بعد با استفاده از یک گوشت کوب برقی سوپ را به مخلوطی یکدست تبدیل کنید.

سوپ را بچشید تا اگر لازم است چاشنی بیشتری به آن بزنید. در آخر پارمیسان، فلفل سیاه و روغن زیتون را روی سوپ ریخته و سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.