طرز تهیه سالاد باقالا

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:53


با درست کردن سالاد باقالا آشنا شوید

 

سالاد باقالا یک سالاد رژیمی نیز به حساب می آید وافرادی که اضافه وزن دارند میتوانند این سالاد را مصرف نمایند. ارزش غذایی و میزان کالری سالاد باقالا در 100 گرم 303 کالری انرژی می باشد. در این مطلب طرز تهیه سالاد باقالا آورده شده است با بیتوته همراه باشید.


مواد لازم برای سالاد باقالا:

 ذرت (بلال)  ۴ عدد
 روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
 سیر (خرد شده) ۲ حبه
 باقالا ۱۰۰ گرم
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) ۱ عدد
ریحان خرد شده مقداری
نعناع خرد شده مقداری
سرکه ۱ تا ۲ قاشق چایخوری


طرز تهیه سالاد باقالا :
یک چاقوی تیز برداشته و ذرت ها را از چوب آن جدا کنید. بعد در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کرده و سیر و ذرت را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که تمام مدت آن را هم بزنید.

باقالا را داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید و اجازه بدهید برای ۴ تا ۵ دقیقه بپزد (گاهی هم بزنید). بعد از اینکه باقالا ها پختند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و فلفل، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.
کمی از سالاد را بچشید تا اگر لازم است به آن نمک یا هر چاشنی دیگری که دوست دارید بزنید.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.