چاشنی هلو و فلفل را تا باز نشدن می توانید به مدت 3 ماه خارج از یخچال نگهداری کنید
مواد لازم برای چاشنی هلو و فلفل :
روغن آفتابگردان | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | ۳ عدد |
مقدار زنجبیل خرد شده | به اندازه ی یک بند انگشت |
دانه خردل زرد | ۱ قاشق غذاخوری |
دانه شوید | ۲ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
میخک صدپر | نصف قاشق چایخوری |
فلفل چیلی | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز بدون دانه و خرد شده | ۳ عدد |
سرکه سفید | ۴۰۰ میلی گرم |
شکر دانه ریز | ۴۰۰ گرم |
غوره | ۱۰۰ گرم |
هلو خرد شده | ۱ کیلوگرم |
طرز تهیه چاشنی هلو و فلفل :
روغن را در یک قابلمه یا یک ماهیتابه بزرگ و گود گرم کرده و پیاز را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که شروع به نرم شدن کند. زنجبیل را اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه دیگر تفت بدهید.
ادویه ها را اضافه کرده و یک تا دو دقیقه تفت بدهید تا عطرشان بپیچد، بعد فلفل، سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید برای ۱۰ دقیقه بجوشد تا شکر حل شده و فلفل ها نرم شوند.
حالا غوره و هلو را هم اضافه کرده و اجازه بدهید ۴۵ دقیقه آرام بجوشد تا زمانی که چاشنی شما از حالت آبکی دربیاید. حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و ۱۵ دقیقه بگذارید به همان حالت بماند. در حالی که هنوز گرم است یک شیشه تمیز برداشته و چاشنی را داخل آن بریزید. شیشه چاشنی را در یک جای خنک و تاریک نگه دارید. این چاشنی را می توانید برای ۳ ماه خارج از یخچال نگه داشته ولی به محض باز شدن باید داخل یخچال بگذارید و در عرض یک ماه آن را مصرف کنید.
منبع : novinzi.com