طرز تهیه اسپاگتی پخته با پنیر

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:52


اسپاگتی پخته با پنیر ،روشی جدید و جالب برای پخت اسپاگتی در خانه


مواد لازم : برای 6 نفر

اسپاگتی 227 گرم
شیر 1.2 پیمانه
 تخم‌مرغ 1 عدد
 گوشت گاو 450 گرم
پیاز متوسط خردشده 1 عدد
فلفل دلمه‌ای سبز خردشده 1 عدد متوسط
گل سیر خردشده 2 عدد
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری
زیره 1.2 قاشق چای‌خوری
پونه‌ی کوهی 1.2 قاشق چای‌خوری
نمک 1.2 قاشق چای‌خوری
فلفل 1.2 قاشق چای‌خوری
سس گوجه فرنگی حدوداً 227 گرم
پنیر چدار خردشده 1.2 پیمانه
پنیر مونتری جک خردشده 1.2 پیمانه

 

طرز تهیه اسپاگتی پخته با پنیر :
ابتدا اسپاگتی را مطابق دستور روی بسته بپزید. شیر و تخم‌مرغ را خوب ترکیب کنید. اسپاگتی که آب آن رفته است را با شیر و تخم‌مرغ مخلوط‌ کنید. خوب هم بزنید. ترکیب اسپاگتی را در یک ظرف 23 در 33 سانتی‌متری بریزید. گوشت گاو را با پیاز، فلفل سبز و سیر در یک ماهیتابه‌ی بزرگ تفت بدهید. اجازه بدهید آب آن برود.

گوشت که آب آن رفته است را به ماهیتابه برگردانده و به آن ادویه بزنید. بگذارید برای 2 دقیقه بپزد. آن را با سس گوجه‌فرنگی هم زده و برای دو دقیقه‌ی دیگر بپزید.

ترکیب گوشت را روی اسپاگتی پخش کنید. کمی پنیر چدار و پنیر مونتری جک روی آن بریزید. برای ده دقیقه در دمای 218 درجه‌ی سانتیگراد فر، اسپاگتی را بپزید تا پنیر ذوب شده و پف کند.

اسپاگتی خود را از فر درآورده و بگذارید ده دقیقه بماند.

 

اسپاگتی پخته با پنیر,پخت اسپاگتی پخته با پنیر

بعد از در آوردن اسپاگتی از فر بگذارید ده دقیقه بماند سپس آن را برش بزنید

 

منبع : wiki.5040.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.