طرز تهیه ماهی سالمون با چاشنی ریحان

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:53


این بار ماهی سالمون را با چاشنی ریحان درست کنید


مواد لازم ماهی سالمون با چاشنی ریحان:

 کره یا مارگارین  ۱ قاشق غذاخوری
 فلفل دلمه و پیاز (سرخ شده یا خام)  ۴۰۰ گرم
کدو سبز ۱ عدد
 فیله ماهی سالمون ۴ عدد
برگ ریحان تازه (خرد شده) ۲ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
چاشنی لیمو فلفل ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه ماهی سالمون با چاشنی ریحان :
یکه قابلمه برداشته و آن را روی حرارت متوسط قرار بدهید، بعد کره را داخل آن بریزید. بعد از اینکه کره آب شد، فلفل دلمه و پیاز را به آن اضافه کرده و برای ۲ دقیقه تفت بدهید، بعد کدو را اضافه کنید.

ماهی سالمون را با پوستش داخل ماهیتابه روی سبزیجات قرار بدهید. ریحان، نمک و چاشنی لیمو فلفل را روی ماهی و سبزیجات بریزید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس ماهی)


درب ظرف را گذاشته و اجازه بدهید با حرارت پایین برای ۸ تا دقیقه طبخ شود (یا تا زمانی که پوست ماهی به راحتی با چنگال کنده شود). بعد از اینکه سالمون پخت، آن را به همراه سبزیجات با یک قاشق سوراخ دار از قابلمه درآورده و در بشقاب سرو قرار بدهید.

 

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.