طرز تهیه میگو کبابی

بیتوته شنبه 14 آبان 1401 - 18:53


این بار میگوی کبابی را اینگونه درست کنید


مواد لازم برای میگو کبابی :

 * میگوی بزرگ  ۱۶ تا ۲۰ عدد (تقریبا ۴۵۰ گرم)
روغن زیتون به مقدار لازم
 نمک یک چهارم فاشق چایخوری
 کره ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۳ حبه
پیازچه خرد شده برای تزیین ۱ قاشق چایخوری
* سیخ کبابی بامبو ۲۰ عدد


* برای آماده کردن میگو کافی است که سر آن را جدا کرده و رگ سیاه را با احتیاط دربیاورید. می توانید دم میگو را نبرید و نگه دارید.

* سیخ های کبابی بامبو را برای حدود ۳۰ دقیقه قبل از شروع طبخ در آب خیس کنید.

طرز تهیه:
دستگاه گریل را برای حرارت بالا آماده کنید، یک طرف دستگاه باید سرد باشد و شعله یا زغال آن روشن نشود.

در حالی که گریل دارد گرم می شود، میگوها را به سیخ بکشید. از دم آن ها شروع کرده و به آرامی سیخ را تا انتهای گوشت میگو پیش ببرید. حالا میگو را به روغن زیتون آغشته کرده و کمی نمک روی آن بپاشید.

کره و سیر در یک کاسه مخصوص مایکروویو ریخته و آن ها را داخل ماکروویو گرم کنید تا کره ذوب و داغ شود. (می توانید برای گرم کردن به جای مایکروویو از اجاق گاز استفاده کنید)

سیخ ها را روی گریل در قسمتی که شعله یا زغال است چیده و انتهای سیخ را طوری قرار بدهید که در قسمت خنک دستگاه باشد. هر طرف میگو باید برای حدود ۲ دقیقه کباب شود.

وقتی مرحله کباب کردن به اتمام رسید، میگوها را از روی گریل برداشته و در ظرف مخصوص سرو بچینید. حالا کره و سیر را اضافه کرده و پیازچه را روی میگوها پخش کنید!

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.