طرز تهیه نخود و ذرت پلو

بیتوته یکشنبه 22 آبان 1401 - 14:18



اگر از خوردن برنج ساده خسته شده اید با درست کردن این غذا از خوردنش لذت ببرید موادی که در این پلو است طعم جالبی به آن داده است .

آماده سازی : 10 دقیقه  
پخت : 45 دقیقه  


مواد لازم برای 5 نفر :

 گوشت چرخ کرده  250 گرم
 پیاز بزرگ 1 عدد
 نخود فرنگی 3/4 پیمانه
 ذرت 3/4 پیمانه
برنج 3 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خورد کرده و تفت می دهیم سپس گوشت را اضافه و تفت داده تا نرم و سبک شود سپس نخود فرنگی و ذرت را اضافه می کنیم نمک و فلفل را زده و 1/2 پیمانه آب اضافه کرده و میگذاریم تا خوب پخته شود.

برنج را که از قبل تمیز شسته و خیس کرده بودیم میپزیم و آبکشی میکنیم.

بعد قابلمه را کمی روغن گذاشته و یک طبقه از گوشت و نخود و ذرت را ته قابلمه ریخته و خوب فشار می دهیم تا کاملا تمام ته قابلمه را بگیرد سپس یک لایه برنج و دوباره یک لایه از مواد ، و به همین صورت تا مواد و برنج تمام شود.

آخرین لایه باید برنج باشد دم کنی را گذاشته به مدت نیم ساعت به حرارت کم می گذاریم دم بکشد سپس در دیس بکشید و نوش جان کنید.

 

منبع : beryooni.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.