طرز تهیه ریزوتو مرغ و سبزیجات

بیتوته چهارشنبه 25 آبان 1401 - 23:44


در آخرین مرحله پخت ریزوتو مرغ و سبزیجات، باید بیشتر مایع ریزوتو جذب شوند


مواد لازم برای ریزوتو مرغ و سبزیجات :

یک چهارم فنجان کره یا مارگارین
 پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
 سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
 برنج دانه کوتاه یک و نیم فنجان
* سیب زمینی شیرین ۱ عدد
* هویج وحشی ۲ عدد
* هویج ۳ عدد
عصاره مرغ چهار و نیم فنجان
برگ آویشن تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
رزماری تازه خرد شده یک و نیم قاشق چایخوری
مرغ پخته خرد شده ۳ فنجان
پنیر پارمیسان رنده شده سه چهارم فنجان
خامه زده شده یک چهارم فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری


* سیب زمینی شیرین (پوست کنده و به تکه های ۱ سانتیمتری خرد شود)
* هویج وحشی (به تکه های ۱ سانتیمتری خرد شود)
* هویج (به تکه های ۱ سانتیمتری خرد شود)


طرز تهیه ریزوتو مرغ و سبزیجات :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف شیشه ای مخصوص فر برداشته و روی آن اسپری پخت بزنید. دو قاشق غذاخوری کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و پیاز را برای ۵ دقیقه داخل آن سرخ کنید. پیاز را خوب تفت دهید تا زمانی که نرم شود، بعد سیر و برنج را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

این مخلوط را در ظرف مخصوص فر بریزید. در همان ماهیتابه، باقی مانده کره را ذوب کرده و سیب زمینی و هویج وحشی و هویج را برای ۶ دقیقه تفت دهید. بعد این سبزیجات را هم روی مخلوط برنج بریزید.

عصاره مرغ، آویشن و رزماری را داخل ماهیتابه ریخته و بعد مرغ، پنیر، خامه، نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا این مخلوط را هم داخل ظرف فر ریخته و خوب هم بزنید.

روی ظرف را پوشانده و برای یک ساعت داخل فر بگذارید (تا زمانی که سبزیجات و برنج نرم شوند). بیشتر مایع باید جذب شود.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.