طرز تهیه سوجا دیله (ساج ایچی)

بیتوته پنج شنبه 26 آبان 1401 - 01:58


طرز پخت ساج ایچی (سوجا دیله)

 

طرز تهیه سوجا دیله

سوجا دیله (ساج ایچی)، از گوشت پرچرب گوسفند تهیه می شود. برای پخت آن، ابتدا گوشت گوسفند را خورد کرده و در ساج که قبلا کمی روغن کره در داخل آن سرخ‌شده، می‌ریزند و پس از اضافه کردن ادویه‌جات لازم و پخته شدن کامل مقداری ماست به آن اضافه کرده و هم می زنند و آن را روی آتش ملایم می گذارند تا دم کشیده و آماده استفاده شود.

 

خورشت سوجا دیله (ساج ایچی):

مواد لازم برای تهیه ی سوجا دیله (ساج ایچی) :

 گوشت  1 کیلوگرم
 پیاز 2 عدد 
 زردچوبه  1 قاشق مرباخوری
 نمک و فلفل و دارچین  به مقدار لازم
ماست  1 پیمانه

 

روش پخت سوجا دیله (ساج ایچی):

ابتدا گوشت را بشویید و داخل قابلمه بریزید. دارچین، ادویه گوشت و فلفل را به آن اضافه کنید و در حدی آب بریزی که حدودا دوسانت آب روی گوشت ها قرار بگیرد سپس روی شعله ملایم قرار بدهید تا آبپز شوند. در همین فاصله داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 2 عدد پیاز متوسط را خرد کنید و با هم تفت بدهید، سپس 1 قاشق مرباخوری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و اجازه بدهید پیازها سرخ شوند وقتی سرخ شدند شعله را خاموش کنید.

 

نزدیکی های پخت گوشت نمک به آن اضافه کنید. وقتی گوشت پخت آن را داخل صافی بریزید و آب گوشت را نگه دارید. داخل یک قابلمه گوشت را بریزید و پیازهای سرخ شده را اضافه کنید و تفت بدهید. زمانی که تفت دادید 1 پیمانه ماست به آن اضافه کنید و هم بزنید تا جوش بیاید وقتی جوش آمد آب گوشت را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا با شعله ی ملایم جا بیفتد. حدود 20 دقیقه آخر پخت مقداری دارچین و اگر کم نمک بود، به آن نمک اضافه کنید و در پایان با برنج میل کنید.

 

طرز تهیه سوجا دیله

 

نکاتی برای تهیه ی سوجا دیله (ساج ایچی) :

شاید به نظرتان یک قاشق مرباخوری زردچوبه زیاد باشد اما چاشنی اصلی این خورشت زردچوبه است و رنگ این غذا زرد می باشد.

 

 حتما زردچوبه را در پیاز سرخ کنید تا در خورست، مزه ی زردچوبه را متوجه نشوید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.