طرز پخت خوراک مرغ
سینه مرغ بدون استخوان نواری برش خورده | 450-600 گرم |
پیاز سفید یا زرد شیرین خلالی خرد شده | 1 عدد |
آب لیموترش | 2 قاشق غذاخوری |
سیر 1-2 حبه | یا 1 قاشق چایخوری پودر سیر |
پودر زیره | 3 چهارم قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
پودر چیلی | نصف قاشق چایخوری |
فلفل دلمه ای سبز، نازک برش خورده (اختیاری) | 1 عدد |
نان تورتیلا | 6 -8 عدد |
پنیر چدار خرد شده (اختیاری) | به مقدار لازم |
خامه ترش (اختیاری) | به مقدار لازم برای سرو |
کاهوی خرد شده (اختیاری) | به مقدار لازم برای سرو |
سالسا (اختیاری) | به مقدار لازم برای سرو |
پیاز را با مقداری روغن داخل قابلمه تفت بدهید و در صورت استفاده از فلفل دلمه ای آن را هم اضافه کنید. پس از آن مرغ خرد شده را اضافه کنید و همه را با هم تفت بدهید همه ی ادویه ها را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا کاملا بپزند. آب لیموترش را به آن اضافه کنید.
دقت کنید مرغ نباید آب داشته باشد. سپس مرغ ها را با مواد مورد نظرتان داخل نان تورتیلای گرم بریزید و میل کنید.
طرز تهیه خوراک مرغ
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته