طرز تهیه ساندویچ هندی

بیتوته پنج شنبه 26 آبان 1401 - 02:10


طرز تهیه ساندویچ هندی اصل

 

روش پخت ساندویچ هندی

ساندویچ سوسیس هندی:

مواد لازم برای ساندویچ هندی 4 نفر:

سوسیس   600 گرم
 پیاز درشت  2 عدد
 فلفل دلمه ای متوسط  2 عدد
 رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
 نمک. فلفل قرمز. زردچوبه به مقدار لازم 

 

طرز تهیه ساندویچ هندی:

ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. و با مقداری روغن تفت بدهید. آن ها را خارج کنید و پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. پس از اینکه پیازها طلایی شدند. رب گوجه را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه بدهید کمی جوش بخورد سوسیس ها را به آن اضافه کنید در تابه را بگذارید و اجازه بدهید سس به خورد مواد بروند.

 

سپس آن را با نان باگت، خیارشور و گوجه و کاهو یا کلم میل کنید. 

 

 میزان تندی این غذا به ذائقه ی شما بستگی دارد.

 اگر طعم فلفل دلمه ای را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.

 

طرز تهیه ساندویچ هندی با سیب زمینی:

 

روش های پخت ساندویچ هندی

 

مواد لازم ساندویچ هندی و سیب زمینی برای 4 نفر:

 سوسیس  600 گرم
 سیب زمینی 4 عدد 
 پیاز  3 عدد
 رب گوجه فرنگی  4 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم
 روغن  به مقدار لازم

 

نان باگت، خیارشور، کاهو و گوجه به مقدار لازم برای سرو

 

دستور تهیه ساندویچ هندی:

برای تهیه ی ساندویچ سوسیس هندی، ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. آن ها را بشویید و داخل آبکش بریزید مقداری زردچوبه و نمک روی آن بپاشید و مخلوط کنید. سپس در مقداری روغن کمی سرخ کنید. در همین حین سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و کنار قرار بدهید. پیازها را نگینی خرد کنید. 

 

سیب زمینی ها را از داخل تابه خارج کنید و پیازها را داخل تابه بریزید؛ اگر نیازی به روغن داشت به آن روغن اضافه کنید. زمانی که پیازها سبک شدند سوسیس ها را به آن ها اضافه کنید و کمی سرخ کنید. سیب زمینی ها را به آن ها اضافه کنید.

 

در یک تابه ی کوچک کمی رروغن بریزید زمانی که داغ شد. رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. کمی سرخ کنید تا رب گوجه خوب رنگ بدهد؛ به آن حدود 1 فنجان آب جوش به آن اضافه کنید. آن را مخلوط کنید و اجازه بدهید کمی بجوشد. سس آماده شده را به سوسیس و سیب زمینی ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید، در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید حدود 10-15 دقیقه با هم بپزند و سس به خورد مواد برود. مواد شما آب دار نیست و سس غلیظی روی مواد قرار دارد.

 

پس از گذشت این زمان ساندویچ را با خیارشور، گوجه، کاهو یا کلم و نان باگت میل کنید.

 

طرز پخت ساندویچ هندی

 

نکاتی برای تهیه ساندویچ هندی:

به جای رب گوجه فرنگی می توانید از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.

 می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید و به صوت آبپز استفاده کنید.

 اصل غذاهای هندی تند است و بسته به سلیقه ی خوذتان فلفل اضافه کنید. برای تندی بیشتر از فلفل قرمز استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.