طرز تهیه ی دسر پسـته

بیتوته پنج شنبه 24 آذر 1401 - 01:07


 

طرز تهیه ی دسر پسـته

 

مواد لازم :

 

نشاسته
نصف پيمانه
پسته خام خردشده و شکر
از هر کدام يك پيمانه
شير و آب
از هر کدام دو پيمانه
گلاب
دو قاشق غذاخوري
مغز هل يك قاشق چايخوري

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه شله زرد

 

طرز تهيه:

تمام مواد را با هم مخلوط كرده و روي حرارت گذاشته، مدام هم بزنيد تا مخلوط كاملا سفت شود. در انتها گلاب و مغز هل را به آن اضافه كرده و در ظرف مخصوص بريزيد. سپس با خامه و خلال پسته آن را تزئين كنيد.

 

منبع : sooran

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.