طرز تهیه ی خوراك قارچ فرنگی

بیتوته پنج شنبه 24 آذر 1401 - 01:08


 

طرز تهیه ی خوراك قارچ فرنگی

 

مواد لازم :

 

قارچ
500 گرم
فلفل دلمه‌اي رنگي و سینه مرغ
از هر کدام يك عدد
زعفران آب كرده و سس سویا
از هر کدام سه قاشق سوپخوري
آب مرغ
نصف پيمانه
نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
پياز داغ و پیازچه از هر کدام نصف پيمانه

 

 

طرز تهيه:

 

ابتدا سينه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده و آنها را تفت دهيد. قارچ‌ها را اسلايس كرده و تفت داده فلفل دلمه‌اي را هم به همراه پيازچه كمي تفت بدهيد. سپس در قابلمه‌اي همه مواد را با هم مخلوط كرده پياز داغ را هم افزوده، سس سويا، آب مرغ زعفران و ادويه زده و خوب مخلوط كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم حدود 15 دقيقه بپزد. سپس در ظرف مورد نظر ريخته و با برنج قالبي تزيين كرده و سرو نماييد.

 

 

نكته :

 

مي‌توان به جاي پيازچه از تره‌فرنگي هم استفاده كرد.


مي‌توانيد به دلخواه از نخود فرنگي و ذرت هم استفاده كنيد.

 

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.