آشنایی با روش تهیه دونات نان ذرت

بیتوته پنج شنبه 24 آذر 1401 - 01:08


 

 

آشنایی با روش تهیه دونات نان ذرت

 

 

دونات نان ذرت را با چای یا قهوه میل کنید.


زمان تهیه: 10 دقیقه


زمان پخت: 5 دقیقه

 


مواد لازم:

 

آرد ذرت

دو سوم پیمانه

آرد گندم

یک سوم پیمانه

بیکینگ پودر

سه چهارم قاشق چای خوری

جوش شیرین

سه چهارم قاشق چای خوری

نمک

کمی

تخم مرغ

یک عدد؛ زده شود

ماست کم چرب

170 گرم

روغن کانولا

یک قاشق غذاخوری

آب لیمو

2 قاشق غذاخوری

شکر

دو قاشق غذاخوری

کره آب شده

دو تا سه قاشق غذاخوری

 


طرز تهیه:


• فر را روی درجه 400 ، از پیش گرم کنید.


• درون کاسه بزرگی تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.


• در کاسه ای دیگر روغن، تخم مرغ، ماست و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.


• در وسط مواد خشک، سوراخی ایجاد کنید و مواد خیس را درون آن بریزید.


• مواد خشک و خیس را به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.


• با یک قاشق چای خوری درون هر قالب دونات، مقداری کره بچکانید و درون آن ها را چرب کنید.


• درون کیسه ای کوچک خمیر را بریزید و سر آن را محکم ببندید سپس در انتهای کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با فشار، خمیر را درون قالب ها بریزید و تا نیمه آن ها را پر کنید و در وسط آن ها سوراخی ایجاد کنید.


• اگر دوناتهایی که تهیه می کنید در سایز کوچک باشند 5- 4 دقیقه و اگر در سایز معمولی باشند 10- 8 دقیقه حرارت دهید.

 

منبع : funpatogh

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.