مواد لازم:
|
آرد سفید |
یک چهارم لیوان |
|
آرد نخود |
سه چهارم لیوان |
|
پیاز ریز شده |
۲ عدد بزرگ |
|
فلفل سبز تند ریز شده |
۱ یا ۲ عدد |
|
گشنیز ریز شده |
یک چهارم لیوان |
|
شوید ریز شده |
یک چهارم لیوان |
|
تره فرنگی ریز شده |
کمی |
|
بیکینگ پودر |
۱ قاشق مرباخوری |
|
زردچوبه |
۱ قاشق چایخوری |
|
نمک |
به مقدار لازم |
|
آب |
یک سوم لیوان |
|
روغن سرخ کردنی |
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
- آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.
- پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
- گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
- از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
- پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.