طرز تهیه کلوچه قیصی

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:03


 

طرز تهیه کلوچه قیصی کلوچه بهاری

 

این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای کلوچه قیصی :

کره   200 گرم
 تخم مرغ یک عدد 
 روغن زیتون  یک دوم پیمانه
 پودر قند یک پیمانه 
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد حدود 2 پیمانه

 

مواد میانی کلوچه قیصی :

 قیصی 10 عدد 
 گردو یک پیمانه 
 دارچین یک قاشق چایخوری 
 پودر قند یک دوم پیمانه (برای تزیین) 

 

طرز تهیه کلوچه قیصی :

ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.

 

رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.

سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بپزید.

بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.