طرز تهیه حلوای شیر عسلی

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:08


 

طرز تهیه حلوای شیر عسلی

 

مواد لازم برای حلوای شیر عسلی :

 آرد گندم یک و یک سوم لیوان 
 روغن نصف لیوان 
 شیر عسلی یک قوطی 
 زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم 
هل ساییده ی نرم یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان

 

طرر تهیه حلوای شیر عسلی :

ابتدا آرد الک شده را داخل قابلمه می ریزیم و روی شعله ملایم تفت می دهیم تا حدی که کمی تغییر رنگ بدهد و بوی خامی آرد گرفته شود بعد روغن را اضافه می کنیم ( من از ترکیب روغن جامد و کمی کره به خاطر عطر آن و یک مقدار کم روغن مایع )که با هم نصف لیوان شد استفاده کردم.

 

کمی هم آرد را با روغن تفت می دهیم سپس از روی حرارت برداشته و هل و گلاب و زعفران و شیر عسلی را اضافه می کنیم. فقط در این مرحله باید خیلی تند و سریع هم بزنیم که حلوایمان گلوله گلوله نشود و کاملا یکدست شود. (بیشتر بخوانید:خواص مصرف شیر و عسل)

 

اگر خیلی شل بود خیلی کوتاه روی حرارت می گذاریم تا حلوا خودش را جمع کند.

بعد هم داخل ظرف می ریزیم و آن را تزیین می کنیم.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.