طرز تهیه مسقطی قالبی

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 17:03


 

طرز تهیه مسقطی قالبی

 

مواد لازم برای مسقطی قالبی :

 نشاسته ذرت  1 قاشق غذاخوری سرپر
 نشاسته گل  1/3 لیوان
 شیر 3 لیوان 
 شکر  1 لیوان سرخالی
گلاب نصف لیوان
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم

 

طرز تهیه مسقطی قالبی :

تمام مواد به جز زعفران و پودر ژلاتین را در شیر سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم تا گلوله نشود.

پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کرده تا شفاف شود.

مواد را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم.

 

وقتی مواد غلیظ شد و به غلظت فرنی رسید ژلاتین و زعفران را اضافه میکنیم  تا سفت شود. قالب را کمی با کره چرب کرده و مواد را در قالب مناسب ریخته و با خلال پسته و بادام و یا ترافل تزئین می کنیم.

بعد از چند ساعت داخل یخچال مسقطی آماده می شود و به راحتی از قالب جدا می شود. 

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.