مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.
زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای ۲ نفر:
| سینه مرغ |
۲ عدد |
| روغن زیتون |
یک قاشق غذاخوری |
| پیاز متوسط |
یک عدد، خرد شود |
| سیر |
۲ حبه |
| آویشن | نصف قاشق چایخوری |
| پودر سبزیجات معطر | ۲- ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
| قارچ |
۲۵۰ گرم |
| خامه |
۴/۳ پیمانه |
| سس سویا |
یک قاشق غذاخوری |
| آرد ذرت |
یک قاشق غذاخوری |
| کره | یک قاشق غذاخوری |
| روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
• روی سینههای مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
• در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
• تکههای سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آنها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.
• مرغها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.
• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
• سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.