طرزتهیه املت هندی

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 18:34


 

 

املت هندی

 

 

● مواد لازم:

 

تخم مرغ
۶ عدد
شیر
نصف لیوان
فلفل سیاه
نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع
یک قاشق مرباخوری
برنج پخته یک لیوان
هویج ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سبز خرد شده یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یک قاشق غذاخوری
پیازچه ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
قارچ ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
سس سویا یک قاشق غذاخوری

 


● طرز تهیه:

تخم مرغ، شیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و تمامی مواد باقی مانده به جز سس سویا را در آن بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود. آن را خاموش کنید و سس سویا را به آن اضافه کنید.

 

ماهیتابه دیگری را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از داغ شدن نصف لیوان تخم مرغ زده شده را در ماهیتابه بریزید و دور تا دور ماهیتابه خوب پخش کنید. پس از چند ثانیه که تخم مرغ کمی طلایی شد، یک چهارم مواد برنج را در یک گوشه تخم مرغ بریزید و سپس گوشه دیگر تخم مرغ را روی مواد تا کنید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.