طرز تهیه کوفته نخود
کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز :
| بلغور گندم خیس شده | 75 گرم |
| نخود خیس شده | 75 گرم |
| گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
| تخم مرغ | 1 عدد |
| گردو پودر شده | 75 گرم |
| مرزه ریز خردشده | 100 گرم |
| پیاز داغ | 2 قاشق سوپخوری |
| زعفران دم کرده | 1 قاشق سوپخوری |
| نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مواد مورد نیاز سس :
| رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
| زردچوبه | به میزان لازم |
| قرص عصاره گوشت | 1 عدد |
| پیازداغ | 2 قاشق سوپخوری |
| زعفران دم کرده | 1 قاشق سوپخوری |
| آب | 3 پیمانه |
| روغن مایع | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کوفته نخود :
نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.
از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.
گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه قیمه ریزه)
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، 3 پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.
کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.
منبع : مجله سرآشپز - bartarinha.ir