روش پخت پلوی اروپائی
مواد لازم برای پلوی اروپائی برای 2- 4 نفر :
| برنج | 2 پیمانه |
| روغن | به میزان لازم |
| پیاز خردكرده | 1 عدد متوسط |
| فلفل دلمهای سبز خلالی خردكرده | 1 عدد |
| فلفل دلمهای رنگی خلالی خردكرده | 1 عدد |
| فیلهی گوجه فرنگی | 1 پیمانه |
| نمك، فلفل | به میزان لازم |
| ادویه كاری | 1 قاشق چایخوری |
| میگوی پاک كرده | 300 گرم |
| سركه | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه پلوی اروپائی :
برنج را آبكش كنید. آنگاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمهایها را در آن تفت دهید. سپس فیلهی گوجهفرنگی، نمك، فلفل و ادویهی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.
آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایهی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمهی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایهلایه، در آن بریزید و دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.
منبع : zendegionline.ir