طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک به روش دیگر

بیتوته پنج شنبه 01 دی 1401 - 23:21


 

طرز پخت سوپ قارچ و جو پرک

 

یکی از چیزایی که همیشه تو خونه ما هست جو پرک است، خیلی به درد بخور است و من همیشه وقتی غذایی درست می کنم که داخل آن مرغ یا گوشت هست ولی به آب آن احتیاج نیست مثل سالاد الویه یا ته چین، فوری دست به دامن جوپرک می شوم و با جو و آب مرغ یا گوشت اضافی یک سوپ خوشمزه و سریع می پزم و هر دفعه هم یک طعم جدید را امتحان می کنم. این دفعه هم نوبت سوپ قارچ و جو پرک بود که عالی از آب در آمد، خوشمزه و سریع … پیشنهاد می کنم شما هم حتما آن را درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو پرک :

 جو پرک  ۱/۲ لیوان
 قارچ ۳۰۰ گرم 
 پیاز داغ  ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری پر
آب مرغ ۳ لیوان
شیر در صورت تمایل
قرص طعم دهنده مرغ در صورت تمایل
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک :

ابتدا سه لیوان آب مرغی که داریم را داخل قابلمه می ریزیم و بعد جو پرک را هم اضافه کرده و در قابلمه را هم نیم لا می گذاریم و اجازه می دهیم تا جو پرک کم کم با حرارت ملایم نرم شود و آب مرغ را هم غلیظ کند.

 

در صورتی که آب مرغ نداشتید می توانید از سه لیوان آب و حدود ۲ الی ۳ عدد قرص طعم دهنده مرغ استفاده کنید و همینطور اگر آب مرغتان خیلی رقیق بود باز می توانید از قرص طعم دهنده هم استفاده کنید.

 

تا جو پرک نرم شود قارچ هایی را که خرد کردیم را با کمی کره تفت می دهیم تا آب بیندازند.

وقتی قارچ ها پخت و آب انداخت حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ ها کمی سرخ شوند و آب آن ها کشیده شود.

حالا قارچ را به آب مرغ و جو که حالا کمی قوام آمده اضافه می کنیم.

 

داخل همون ماهیتابه ای که قارچ را سرخ کردیم پیاز، رب گوجه و کمی فلفل و زردچوبه را با هم تفت می دهیم تا رب از خامی دربیاید و سرخ شود.

بعد رب را هم به سوپ اضافه می کنیم.

 

حالا تقریبا یک ربع از شروع پخت سوپ گذشته و سوپ غلیظ شده با توجه به غلظت مورد نظرمان باز  در حد ۱ الی ۲ لیوان آب به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ برای یک ربع دیگر هم جا بیفتد. در این مرحله می توانید به جای آب شیر بریزید. من یک لیوان آب و یک لیوان شیر اضافه کردم. شیر مزه سوپ را لطیف تر می کند. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ قارچ و خامه وگان)

 

حالا دیگر سوپ کاملا جا افتاده و غلیظ شده. در این مرحله نمک سوپ را هم چک می کنیم و اگر کم داشت به آن اضافه می کنیم.

 

همینطور که ملاحظه کردید این سوپ لطیف و خوشمزه نیم ساعته حاضر است … نوش جان

 

منبع : 2nafare.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.