طرز تهیه ی كوكوی بادمجان

بیتوته چهارشنبه 28 دی 1401 - 11:59



مواد لازم :

 بادمجان  250 گرم
 بيكينگ‌ پودر  1/4 قاشق چايخوري
 شير  نصف پيمانه
روغن مايع  دو قاشق سوپخوري
 آرد  1/4 پيمانه
تخم‌ مرغ يك عدد
ريحان خردشده يك قاشق سوپخوري


طرز تهيه :
 بادمجان‌ها را با پوست خرد كرده، نمك پاشيده تا يك‌ساعت بماند بعد آنها را زير آب گرفته در دستمال ريخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آن‌گاه در روغن مايع بادمجان‌ها را تفت داده و بگذاريد سرد شود. سپس آرد و بيكينگ‌پودر را با بادمجان‌ها مخلوط كرده بعد شير را كم‌كم اضافه همراه تخم‌مرغ، نمك، فلفل و ريحان خوب مخلوط كرده تا مايه كوكو آماده شود. در تابه‌اي كه چرب كرده‌ايد به اندازه دو قاشق غذاخوري از مايه ريخته و هر دو روي آن را سرخ كنيد.

 

منبع : sooran.com

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.