سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

بیتوته چهارشنبه 20 اردیبهشت 1402 - 00:16


سوپ


زمان آماده‌سازی این سوپ 15 دقیقه و زمان پخت آن نیز 15 دقیقه است.

 

مواد لازم برای 4- 3 نفر:

 

قارچ
یک پیمانه، خرد شود
بروکلی
2 پیمانه، خرد شود
آب مرغ 2- 1.5 پیمانه
خامه
نصف پیمانه
کره یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون ‌یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

 

طرز تهیه:

• کره را درون یک تابه ذوب کنید.

 

• قارچ‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

 

• همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلی‌ها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند

 

• کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچ‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

 

• محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.

 

• پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

• سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ قارچ و خامه وگان)

 

منبع:dastpokht.ir

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.