طرز تهیه بیسکویت وانیلی ویژه نوروز + فیلم

رکنا یکشنبه 28 اسفند 1401 - 18:05
رکنا: بیسکویت وانیلی 10دقیقه ای به این جذابی را به مناسبت نوروز آموزش داده ایم.
طرز تهیه بیسکویت وانیلی ویژه نوروز + فیلم
حجم ویدیو: 27.48M | مدت زمان ویدیو: 00:01:35

به گزارش رکنا، برای تهیه بیسکویت وانیلی در نوروز مطابق فیلم عمل کن.

مواد لازم:

از این مقدار مواد  40 عدد بیسکویت می آید.

آرد قنادی دو و یک چهارم پیمانه

320 گرم شکر

سه چهارم پیمانه یا 150 گرم بیکینگ پودر

یک قاشق مرباخوری یا سه چهارم پیمانه روغن مایع

نشاسته نصف پیمانه یا 60 گرم

2 عدد تخم مرغ

وانیل یک قاشق چای خوری

یک پنس نمک

می توانید پوست پرتقال رنده شده و یا هر اسانس دیگری که دوست دارید هم اضافه کنید.

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ و شکر ریز دانه و وانیل و بیکینگ پودر را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا زمانی که شکر کاملا حل شود. دقت داشته باشید حتما شکر باید کاملا در این مرحله حل شود سپس روغن مایع را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید. سپس یک سوم آرد را جدا کرده و کنار بگذارید. دو سوم آرد را با نشاسته ذرت و نمک مخلوط کرده و مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کرده و میکس کنید. سپس باقی آرد را به شکل کنترل شده و کم کم اضافه کنید و ورز بدهید تا خمیری نرم به قوام فیلم به دست آورید. به قوام و نرمی خمیر در فیلم دقت کنید. میزان آرد مصرفی ممکن است تغییر کند. بعد از آماده شدن خمیر را مانند فیلم و یا به دلخواه خود شکل بدهید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت حدود 15تا 20 دقیقه بپزید. زمان پخت با توجه به دمای متفاوت فرها متغیر است. با مراقبت بپزید. نوش جان

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.