به گزارش بهداشت نیوز، مقاومت به انسولین به این معنی است که سلول های بدن به انسولین پاسخ نمی دهند. در نتیجه، انسولین، اثرات معمول را در بدن ایجاد نمی کند.
مقاومت به انسولین منجر به عوارض چاقی مانند پرفشاری خون(hypertension) ، اختلالات سطوح چربی های خون (dyslipidemia)، دیابت، بیماری های قلبی-عروقی و سرطان می شود.
اخیرا" یک مطالعه برون تنی (in vitro) نشان داده که عصاره پوست سفت (husk) و پوست نازک (silverskin) دانه قهوه و ترکیبات فنلی موجود در آنها شامل protocatechuic acid و gallic acid، تجمع چربی در سلول های چربی و التهاب ناشی از آن را کاهش می دهد و به همین علت، مواد مذکور ممکن است خاصیت ضدچاقی داشته و از عوارض چاقی پیشگیری کنند.