سرهنگ یوسف شاکری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در این ماه، ۸۶ پرونده در پلیس فتای استان تشکیل شده که ۲۳ درصد نسبت به ماه قبل افزایش داشته است.
وی گفت: کلاهبرداران سایبری بهتازگی با توجه به واریز سود سهام عدالت، به بهانه افزایش سود و واریز وجه بیشتر، با ترفندهای مختلف درصدد کلاهبرداری از مردم هستند.
وی ادامه داد: با واریز مرحله اول سود سهام عدالت و برابر گزارشهای دریافتی از مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از نام و اعتبار سامانه سهام عدالت با ترفند «واریز یا افزایش سود سهام عدالت به حساب جاماندگان» با ارسال پیامکهای جعلی حاوی لینکهای آلوده، درصدد آلودهسازی گوشی تلفن همراه فریبخوردگان و برداشت غیرمجاز از حساب آنها هستند.
شاکری درباره چگونگی تشخیص جعلی بودن اینگونه پیامها، بیان کرد: یکی از مشخصههای قابل تشخیص پیامکهای جعلی حاوی لینک ای آلوده، ارسال با شماره تلفنهای شخصی و حتی از طرف دوستان یا مخاطبان است. در این شگرد، کلاهبرداران در مرحله بعدی تکمیل فرآیند مجرمانه خود، متقاضیان و فریبخوردگان را به درگاههای جعلی هدایت و سپس اقدام به کلاهبرداری میکنند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه این ماه، ۲۳ درصد جرائم پلیس فتای استان را کلاهبرداری از طریق پیامکهای جعلی حاوی لینک آلوده با موضوع واریز سود سهام عدالت به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: در صورت دریافت و مواجهه با اینگونه پیامکهای جعلی، به هیچ عنوان روی لینکهای آلوده کلیک نکنید و موضوع را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنید.
انتهای پیام