چطور میوه بلوط را خشک کنیم؟

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 07:21


کارایی میوه بلوط , روش های خشک کردن میوه بلوط

 

میوه بلوط را خشک و از آن برای کارهای هنری و مصرف غذایی استفاده کنید.
1- میوه‌های بلوط را جمع و هر کدام را تک‌تک بررسی کنید. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آن‌ها‌ را دور بریزید.


2- فر را از قبل روشن و روی حرارت 175 درجه فارنهایت قرار دهید.


3- میوه‌های بلوط را با آب سرد بشویید و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. آن‌ها را روی ورق مخصوص شیرینی‌پزی بگذارید.

 

  بیشتر بخوانید: خشک کردن میوه


4- ورق را داخل فر قرار دهید. بگذارید بلوط‌ها 20 دقیقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بلوط‌ها خارج شود.


5- بلوط‌ها را از فر خارج کنید و تا خنک شدن آن‌ها صبر کنید.

نکته:
بلوط‌ها یک تا سه ماه قابل نگه‌داری هستند.
قبل از استفاده آن‌ها در غذا، از نبود لارو در بلوط‌ها مطمئن شوید.


منبع : ehow.com

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.