طرز تهیه باقلوای فوق‌العاده خانگی برای عید غدیر

بهداشت نیوز پنج شنبه 15 تیر 1402 - 19:06

به گزارش بهداشت نیوز در کنار شیرینی‌های خشک یک برش کیک باقلوا هم می‌چسبد. مطمئن باشید مهمانان از این کیک بیشتر استقبال می‌کنند.

مواد لازم 

۳ عدد تخم‌مرغ
۲ /۱ پیمانه یا ۱۲ گرم 
بادام خردشده
۱۵۰ گرم کره آب‌شده خنک
یک پیمانه سرخالی آرد
۴ /۱ پیمانه گلاب
یک ق‌چ هل
یک ق‌چ بیکینگ پودر

مواد لازم برای شربت

یک پیمانه شکر
۳ /۱ پیمانه آب
۴ /۱ پیمانه گلاب
یک ق‌چ عسل

۱. ابتدا شکر و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بریزید و خوب بزنید. سپس کره آب‌شده را اضافه کنید. پس از آن نوبت گلاب و هل می‌رسد. این مواد را هم اضافه کنید و هم بزنید.

۲. آرد و بیکینگ پودر را به صورت جداگانه با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. در پایان نوبت بادام خردشده می‌رسد. حالا مخلوط را در قالب ۲۰ سانتی‌متر در ۳۰ سانتی‌متر که از پیش چرب کرده‌اید بریزید.

۳. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و بعد از پنج دقیقه دمای آن را تا ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد کم کنید. حالا قالب کیک را مدت ۴۵ دقیقه در فر حرارت دهید تا روی آن طلایی شود.

۴. پس از این مدت قالب را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود. در این فاصله شربت را آماده کنید. برای این منظور شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس عسل را اضافه کرده تا شربت کف کند. حالا گلاب را بیفزایید.

منبع: همشهری

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.