قطاب شیرینی معروف یزد را در خانه بپزید

بهداشت نیوز یکشنبه 18 تیر 1402 - 19:03

به گزارش بهداشت نیوز درست کردن قطاب به همان خوشمزگی در خانه هم امکان‌پذیر است.

مواد لازم 

یک فنجان روغن جامد
یک فنجان ماست
یک لیوان پودر شکر
۲ عدد زرده تخم‌مرغ
نوک ق‌چ نمک
به مقدار لازم آرد
یک فنجان گردوی خرد شده یا پودر نارگیل یا پودر بادام
یک ق‌م پودر هل
۲ لیوان روغن مایع مخصوص سرخ کردن
یک ق‌م سر صاف بیکینگ پودر

۱. روغن را در دمای اتاق قرار دهید تا حالت نیمه جامد پیدا کند. بیکینگ‌پودر، نمک و یک قاشق سوپ‌خوری از پودر شکر را هم در ماست حل کنید. سپس زرده‌ها و روغن جامد را به ماست اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۲. آرد را الک کرده و به مایه اضافه کنید و با دست ورز دهید. آرد را به اندازه‌ای اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و مدت دو ساعت کناری قرار دهید تا به اصطلاح استراحت کرده و ور بیاید.

۳. پودر شکر، گردو و هل را با هم مخلوط کنید و کناری بگذارید. خمیر را با وردنه روی سطحی که آردپاشی شده است، باز کنید سپس با دهانه استکان شروع به قالب زدن کنید.

۴. یک قاشق از مایه گردو را وسط خمیر بگذارید، بعد لبه‌های خمیر را روی هم قرار دهید و لبه آن را با انگشتانتان حالت دهید. تمام خمیر را به همین روش تبدیل به قطاب کنید.

 با این مقدار خمیر می‌توان ۱۵ عدد قطاب درست کرد.

۵. روغن را در ظرف گودی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود؛ سپس قطاب‌ها را در آن سرخ کنید.

۶.  قطاب‌های سرخ شده را پس از کمی سرد شدن در پودر شکر بغلتانید. این شیرینی در ظرف دربسته در فضای خارج از یخچال مدت یک ماه تازه و خوشمزه می‌ماند.

فوت و فن

مراقب باشید قطاب‌ها را داغ‌داغ به پودر شکر آغشته نکنید زیرا شکر در اثر حرارت حل‌شده و روکش شکری به شکل رایج آن ایجاد نخواهد شد.

منبع: همشهری

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.